Klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Klanten hebben een positief beeld over Knüwer Bouwadvies. Het is een goed, deskundig en klantvriendelijk bedrijf die goede rapporten, berekeningen en adviezen oplevert. De rapporten zijn duidelijk en netjes. Klanten zijn zeer tevreden over de telefonische informatie, adviezen en ondersteuning. Daarnaast wordt proactief mee gedacht in kostenbesparende oplossingen voor een project.

Bert Riemersma, projectleider Hutten Metaal
‘’De belangrijkste reden om met Knüwer Bouwadvies zaken te doen, is om zekerheid te krijgen voor de projecten. Zij voorzien ons van technische informatie, maken berekeningen en geven advies. Wij laten statische berekeningen, schijfwerking, kipstabiliteit en sneeuwbelasting bij Knüwer berekenen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de berekeningen en het advies dat ze geven. Bovendien zijn de medewerkers bij Knüwer erg klantvriendelijk en wikkelen zaken snel af.”

Gilbert Romme, projectleider bij Cladding Partners BV
“Knüwer Bouwadvies heeft veel deskundigheid, ervaring en zij zijn het meest gedetailleerd in berekeningen. Zij zijn in Nederland het enige bureau die bevestigingsmiddelen in de berekening mee kan nemen. Bij projecten wil je de juiste bevestigingsmiddelen gebruiken en met een rapport aantonen dat het klopt. Knüwer Bouwadvies is sterk in service en het meedenken in goede technische oplossingen, zoals bijvoorbeeld met zetwerk en met bevestigingsmiddelen kostenbesparingen realiseren.”

Marcel Otterspeer, Erdo
“Knüwer is één van de weinige die goede en volledige dak en gevelberekeningen kan maken. Leveranciers kunnen wel bijvoorbeeld een sterkteberekening maken, maar Knüwer berekent het totaal met de bevestigingsmiddelen erbij. Dit in combinatie met hun deskundigheid en specialisme resulteert in goede berekeningen en adviezen.
Wij zijn tevreden over het totaalpakket; de berekening, de uitstraling van het rapport, de inhoud is van goede kwaliteit, deskundig en helder en de telefonische service is goed. Het is ook een visitekaartje van Erdo naar de opdrachtgever en dan kun je met een rapport van Knüwer goed aankomen.”

Robbie Engelen, ZND Nedicom
“Gertjan ken ik al lang en onze samenwerking is altijd goed geweest. Wij begrijpen elkaar. Op het vakgebied dak en gevelbekleding is hij deskundig in de ruimste zin van het woord. Korte lijnen binnen Knüwer Bouwadvies zorgen voor snelle antwoorden op vragen en opdrachten worden binnen redelijke termijnen uitgevoerd. Medewerkers zijn spontaan en eerlijk. Ze zijn ook bereid om rechtstreeks te communiceren met constructeurs van de opdrachtgever, om op niveau te kunnen overleggen. De kwaliteit is in orde, adviezen zijn bespreekbaar en op technisch vlak
kunnen we samen naar de beste oplossingen zoeken. Knüwer Bouwadvies staat ook open voor alternatieve methoden die kostenbesparend kunnen zijn. De branche is continue bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen waaronder staalkwaliteiten en bevestigingsmiddelen. Dit wordt enthousiast ontvangen en
begrepen.”

Armand Vonk, Damu projecten
“Knüwer bouwadvies leerden we ongeveer 20 jaar geleden kennen. Wanneer overspanningssituaties voor dak en wand te complex werden, vroegen we om advies en op deze manier konden we het juiste product laten bepalen. Om met een gerust hart te kunnen slapen, zonder het gevoel dat een dak in kon storten door een verhoogde sneeuwlast, zijn deze adviesaanvragen steeds meer als standaard door ons in de aanbiedingen naar de klant opgenomen. Knüwer Bouwadvies geeft flexibel advies en denkt mee met de applicateur. De werknemers zijn altijd bereid om mee te denken in ons offertestadium. Ze weten waar ze over praten binnen het vakgebied beplating. De kwaliteit is conform de Normen en staat duidelijk omschreven in de berekening. Mede vanwege de naamsbekendheid en vakbekwaamheid in de industriebouw worden de berekeningen altijd goedgekeurd
door de hoofdconstructeur of na een kleine aanpassing. Overige ondersteuning is vanwege ruggespraak over bepaalde details of bevestigingsproblemen handig om tot een oplossing te komen. Hierin is de kennis in ons vakgebied voor Knüwer bekend terrein en kan dit soms leiden tot economische of juist praktische oplossingen. Vanwege een nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen in 2018 zal de hoeveelheid berekeningen op hetgeen wat de principaal koopt alleen maar meer toenemen. Zodat gegarandeerd kan worden dat hetgeen wat verkocht wordt, ook is nageleefd en aangetoond op de bouwplaats en in de werkvoorbereiding.”

Ja, ik wil advies bij mijn volgende bouwproject!